Jakt og tidtrøyte

Jakt og tidtrøyte

Det de fleste jegere forbinder med jakt er nok først og fremst tre flotte ting: spenningen ved selve jakten, flotte naturopplevelser, og det sosiale samværet med andre mennesker og med hunder. Men jakten har også, hvis vi skal være helt ærlige, elementer av dødtid og kjedsomhet. For eksempel kan det etter hvert bli ganske tamt å sitte time på time på post uten å se snurten av et byttedyr. Så hva kan man gjøre med den tiden man har til overs?

Jakt og tidtroyte 1 - Jakt og tidtrøyte

Det lekende mennesket

Her tar vi utgangspunkt i at mennesker flest elsker å leke og spille. Så hvordan kan man få utløp for denne væremåten når man sitter ute i marka og venter på elgen? Jo, en måte mange liker å kose seg på i dag er å spille på spilleautomater online, for å oppleve både spenning og sjansen til å innkassere noen lekre gevinster.

Jakt og tidtroyte 2 - Jakt og tidtrøyte

Det høres kanskje litt merkelig ut å drive med pengespill ute i skogen, men med dagens nettløsninger og den etter hvert så gode mobildekningen over hele landet er dette fullt mulig. Man kan enkelt logge seg inn og begynne å spille, nærmest uansett hvor man befinner seg. Da vil man raskt finne et stort utvalg av spilleautomater der man selv kan justere innsats og mange andre faktorer. Slik spilling lager heller ikke forstyrrende lyd, så lenge lyden på mobilen er dempet eller slått av.

Det er veldig spennende å reflektere over at menneskets trang til å jakte og til å leke på denne måten kan forenes ved hjelp av moderne teknologi. Vi lever i en tid der det nesten bare er fantasien som setter grenser.